KPPK:n ottelut 1995

Kevät-Cup

28.3. FC Millbrook - KPPK 3 - 0 (1 - 0)

Arktisissa olosuhteissa pelattu matsi, jossa pärjäsimme ihan siedettävästi viime vuonna lohkostamme V divisioonaan nousseelle meidät silloin 6 - 0 voittaneelle joukkueelle.

VI divisioona, lohko 3

to  4.5. Pirkkola H2   klo 19.30  KPPK - KaPa  2 - 1 (2 - 0)

Kauden avausottelu, jossa saimme riemukkaan voiton huolimatta hieman keskenkuntoisesta joukkueesta. Maalintekijät: Peltola, Laatunen.

ti  9.5. Pallokenttä 7 klo 17.25  Kiffen/2 - KPPK  1 - 2 (0 - 1)

Peli kulki välillä kuin ajatus eikä Kiffenin vaisusta joukkueesta ollut vastusta. Maalit: Hyytinen, Laatunen.

la 27.5. Velodrom H    klo 11.05  KPPK - LPS/2  LPS/2 luov.

Em. ottelu peruutettiin (LPS/2 on luopunut sarjasta).

to  1.6. Käpylä S 3    klo 18.00  PeTo - KPPK  3 - 0 (2 - 0)

Kovaluiset vastustajat juoksivat meidät kumoon ja iskivät muutaman komean maalin.

ti  6.6. Tali H 1      klo 19.05  KPPK - PiTa  1 - 2 (1 - 1)

Rollareiden konsertti verotti pelaajiamme ja karkean tuomarivirheen takia vastustajat saivat täysin ansaitsemattoman rankkarin joka ratkaisi pelin. Maali: Pietilä.

ma 12.6. Mustikkamaa   klo 18.00  Trikiinit - KPPK  10 - 0 (5 - 0)

Luit aivan oikein: 60 minuutissa on todella mahdollista tehdä 10 maalia. Vahinko vain, että tällä kertaa ne kaikki tulivat väärään päähän... Häpeällistä, nöyryyttävää: KPPK on kriisissä ! Pienenä puolustuksena sanottakoon, että meillä oli kentällä keskimäärin 9,5 pelaajaa.

ma 19.6. Tali N 2      klo 18.00  KPPK - Vesa/2  2 - 5 (2 - 2)

Edellinen ottelu oli onneksi nollattu täysin ja ensimmäisellä jaksolla kävimme kaksi kertaa johdossakin. Valitettavasti vain viikonlopun ikämieskarsinnat painoivat muutaman pelaajan jaloissa ja kun vielä Vesa sai toisella jaksolla onnekkaasti muutaman "koulumaalin" ei lopputuloksessa ole selittelemistä. Maalit: Salo 2.

to 10.8. Kallio        klo 19.30  Dynamo - KPPK  3 - 0

Pelaajapula vaivasi jälleen kerran joukkuettamme: paikalla oli vain 10 henkeä, mikä oikeastaan selittääkin lopputuloksen. (Jopa näiden sivujen kirjoittaja asetti henkilökohtaisen menon etusijalle, mistä häntä ankarasti moitittakoon...)

ma 14.8. Tali N 2      klo 18.00  KPPK - Eka-Pallo  2 - 2 (1 - 2)

Pelaajia oli taas löytynyt (14 kpl) ja sarjan kärkijoukkue oli välillä hätää kärsimässä. Maalit: Salo, T. Mäenpää.

su 20.8. Lassila       klo 11.05  FC Puimur - KPPK  2 - 0 (0 - 0)

Ja taas kerran tuttu juttu: Hallitsimme selvästi peliä ensimmäisellä jaksolla, mutta tehottomuus, huono viimeistelytaito ja vastustajan taitava maalivahti estivät maalien synnyn. Toisella jaksolla sitten Puimurin pari näppärää keskikenttäpelaajaa sekä sääntöjen rajamailla pelannut kärkimies järjestivät muutaman paikan joista ratkaisu syntyi.

la 26.8. Tali N 2      klo 10.00  KPPK - Gnistan/3  2 - 6 (2 - 2)

Ottelu alkoi karmeasti: maalivahdiksi uhrautunut A. Latomäki toheloi aluksi Gnistanin kaksi ensimmäistä maalia. Onneksi kuitenkin saimme juonesta kiinni ja kuittasimme tilanteen puoliajalle mentäessä. Toisella jaksolla meillä oli aluksi vastatuuleen kova painostus, joka ei tuottanut tulosta ja tuttuun tapaan nuoret vastustajamme lopuksi juoksivat muutaman kerran puolustuksemme läpi. Maalit: Päivärinta, Toukola.

ke  6.9. Käpylä S 2    klo 17.30  HePuLi - KPPK  4 - 0 (4 - 0)

Ehkäpä totuus täytyy lopulta tunnustaa: KPPK:sta ei sittenkään taida olla VI divisioonan kamppailuihin. 1. jaksolla ärhäkät vastustajamme iskivät muutaman helpon maalin puolustuksemme ja tuomarin avustamina. Toisella puoliajalla jopa hallitsimme peliä, mutta viimeistelytaito oli tuttuun tapaan kateissa.

ma 11.9. Tali N 1      klo 17.30  KPPK - Hopsi/2  0 - 0

Jumbofinaaliksi yllättävän hyvätasoinen kamppailu, jossa pehmeä ja liukas kenttä tarjosi molemmille joukkueille useita hyviä maalintekopaikkoja. Pääosiin nousivatkin maalivahdit, erityisesti KPPK:n sijaisveskari H.Saari oli puolustuksen välillä horjuessakin täysin ohittamaton.

LPS/2 luopui sarjasta.

Loppujen lopuksi sarjapaikan menetys oli selvä juttu eikä jossittelulle oikeastaan jää sijaa (tosin jos olisimme voittaneet PiTa:n ym. sekavassa ottelussa kaikki olisikin ollut toisin...)

Etsittäessä syytä huonoon menestykseen ei voi muuta kuin tuijottaa peiliin: kun pelaajista on välillä todellinen pula eikä harjoituksiakaan saada enää järjestettyä on aivan oikein että joudutaan välillä ottamaan vauhtia hiekkakentiltä. Seuran 20-vuotisjuhlavuotta 1996 silmällä pitäen olisikin sopivaa, että KPPK tehostaisi toimintaansa ja nousisi komeasti takaisin VI divisioonaan.